top of page
CAMINADA_LaMarato_2_edited_edited.jpg

CAMINADA POPULAR 
en benefici de la MARATÓ

El proper diumenge dia 17 de desembre la Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure organitzen la Caminada Popular per La Marató. Aquesta caminada és una de les diferents activitats que es realitzaran per tal de conscienciar de la importància de la salut sexual i reproductiva (SSIR).

El professionals experts en SSIR destaquen que les malalties relacionades amb la sexualitat i la reproducció són molt poc conegudes, especialment entre el jovent. La sensibilització sobre la prevenció en l’àmbit de la salut sexual i la reproductiva és cabdal. La Marató conscienciarà i informarà el jovent, especialment les noies, sobre el fet que la SSIR té un efecte profund al llarg de tota la vida.

La caminada començarà a les 10:00h, amb sortida i arribada a la plaça de l'Univers. S’han dissenyat dos circuits: de 10 i 5,5 quilòmetres. El recorregut pujarà pel passeig de la Boca de la Mina, fins el camí de Maspujols i baixaran pel camí antic de Castellvell, per arribar de nou a la plaça de l'Univers per l’avinguda de Sant Jordi.

Abans de la sortida La Banda de Cornetes i Tambors «Verge de Misericòrdia» de Reus realitzarà un exhibició de lluïment.

INFORMACIÓ DE LA CAMINADA

Dia de la caminada:  diumenge, 17 de desembre de 2023

Hora de sortida de la caminada:  10:00 hores 

Lloc de sortida i arribada de la caminada:  Plaça Univers

Ubicació del lloc de sortida:  https://maps.app.goo.gl/Dumbjdy5uTXtBe9P6

2 RECORREGUTS

Recorreguts: 2 CIRCUITS, un de 10 quilòmetres i un altre més curt de 5,5 quilòmetres.  Heu d'indicar el recorregut que fareu en fer la vostra inscripció.

Tipus de recorregut:  Mixte -  Asfalt/ciment i Terra

​Recorregut: Trobareu tot el recorregut senyalitzat. (fes clic aquí per veure el recorregut)

 

Avituallament:  Servei d'avituallament a l'arribada per tots els participants

 

​Com puc inscriure'm?  Podeu fer la inscripció en l'apartat inscripcions d'aquesta mateixa web

Quant costa la inscripció? La inscripció per la caminada és gratuïta.

marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
RELL-2t.jpg
inscripcions

INSCRIPCIONS

Info inscripció: Quan es fa una inscripció gratuïta el sistema no envia comprovant d'aquesta.   Us el podeu descarregar fent clic al botó de més avall.
cartell bo caminada tv3.jpg

NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 


De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.

L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.


L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :

Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.rellsa@reus.cat cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

bottom of page