sortir a caminar.jpg
2.jpg
marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
Tretze_fotos_PETIT.jpg
Caminada Setembre
19 de setembre 2021
Caminada Popular "Fundació Rosa Ma. Vivar

El proper diumenge dia 19 de setembre, en format presencial, es realitza una nova Caminada Popular amb dos recorreguts (un llarg d’11,8 km i un curt de 4,4km). La sortida serà a les 9:30hdavant les instal·lacions del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria a l’Avinguda d’Antoni Planàs i Marca, 13 i recorrerà el camí dels Morts i farà el tomb a l’Urbanització Aigüesverds.

Vols saber per on caminem? accedeix a «Info del Recorregut»

 

Amb aquesta caminada es torna al format presencial. Encara que la sortida serà conjunta a una zona exterior i en esplai ampli, recordeu prendre les mesures de seguretat necessàries en tot moment, mantenint les distàncies de seguretat i utilitzant la mascareta, si s’escau.
 

La Caminada vol donar visibilitat a la Fundació Rosa María Vivar, que és una organització sense ànim de lucre que neix de la voluntat de facilitar a les persones amb la malaltia d'Alzheimer a la demarcació de Tarragona, un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic, basat en l'estimulació cognitiva, a través d'un nou espai càlid, acollidor i lluminós.
DSC00380.jpg
DSC00590.jpg
Entrada Centre.jpg
logo fundacio rosa m vivar.jpg
Foto façana juny 2020_vertical amb logo.jpg
Caminada Novembre
7 de novembre 2021
Caminada "Taller Baix Camp"
Caminada Desembre
12 de desembre 2021
Caminada de la Marató 
Fundació Dr. Tosquelles
empresa col·laboradora
14_COCACOLA.png