sortir a caminar.jpg
2.jpg
marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
Tretze_fotos_PETIT.jpg
12 desembre de  2021

Torna la caminada per La Marató de TV3, enguany destinada a la salut mental, amb la col·laboració de l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles i l'Institut Pere Mata.

Organitzada per la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure, i amb el suport de Tretzesports. 

 

S'han dissenyat dos recorreguts: un de 5,5km i un altre de 10km. La sortida i arribada serà a la plaça Anton Borrell (Parc de Sant Jordi). Totes dues rutes pujaran per la Boca de la Mina i després de passar per la Sala del Distingits, la curta tornarà pel Barri Gaudí fins la plaça Anton Borrell, i la llarga anirà fins al camí de Maspujols per tornar de nou a Reus, travessant Castellvell.

 

Us esperem a tots i totes en aquesta icònica caminada que tancarà el cicle de caminades del 2021

dr. tusquellas.jpeg

L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre de Reus que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Realitzem acollida, suport, assessorament i serveis especialitzats a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies.

logo pera mata.jpeg

L’Institut Pere Mata és una entitat de serveis de salut mental que gestiona una àmplia xarxa de dispositius de titularitat pública: des dels serveis especialitzats de la xarxa ambulatòria per a adults i per a infants i joves de menys de 18 anys, fins als recursos d’hospitalització i d’altres d’especialitats.


Conjuntament amb la tasca pròpiament assistencial, des de 1983 aquesta organització ha desenvolupat una molt important actuació relacionada amb la docència, la formació i la investigació, de manera que l’Institut Pere Mata no entén avui la seva existència sense aquesta estratègia sòlida de futur que es basa en l’assistència, la docència i la recerca.

Per a l’Institut Pere Mata la qualitat, la innovació, el progrés i la integració de la salut mental en el sistema de salut són fites que es poden assolir gràcies a aquesta triple aliança i a la dedicació de tots els professionals de l’organització que manifesten aquest compromís diàriament.

empreses col·laboradores
Tretze_bo - Còpia.jpg
14_COCACOLA.png
09_BORGES.png
cartell caminada marato tv3.jpg
CALENDARI PROVISIONAL
CAMINADES 2022
20/02/2022  CAMINADA POPULAR REUS - ALMOSTER
20/03/2022  CAMINADA POPULAR 
24/04/2022  CAMINADA POPULAR REUS - VILA-SECA
12/06/2022  CAMINADA POPULAR AIGUESVERDS
22/07/2022  CAMINADA POPULAR SANT JAUME
09/10/2022  CAMINADA POPULAR 
20/11/2022  CAMINADA POPULAR 
11/12/2022  CAMINADA POPULAR