inscripcions
 

Informació important:


1. La inscripció és gratuïta


​2. MOLT IMPORTANT, abans de fer la vostra inscripció, hauríeu de llegit  la DECLARACIÓ I ACCEPTACIÓ de les mesures personals d'higiene i prevenció davant del COVID-19, que tindreu que acceptar per poder fer correctament la inscripció.

Una vegada feta la inscripció, si heu fet algun tipus de pagament, rebreu un comprovant del pagament a l'email que heu indicat al formulari.

També us podeu descarregar el comprovant fent clic al botó de més avall.

2.jpg
marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
Tretze_fotos_PETIT.jpg

NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 


De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.

L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.


L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :

Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.rellsa@reus.cat cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".