inscripcions
Caminada Semi Nocturna Sant Jaume

Informació important:


1. La inscripció és gratuïta.


2. També de forma voluntària pots adquirir la samarreta de les caminades del mes de març.

La samarreta la podreu recollir el mateix dia de la caminada  (presentant el justificant d'inscripció).

Trieu bé la talla abans 

3. MOLT IMPORTANT, abans de fer la vostra inscripció, hauríeu de llegit  la DECLARACIÓ I ACCEPTACIÓ de les mesures personals d'higiene i prevenció davant del COVID-19, que tindreu que acceptar per poder fer correctament la inscripció.

inscripcions TANCADES

Una vegada feta la inscripció, si heu fet algun tipus de pagament, rebreu un comprovant del pagament a l'email que heu indicat al formulari.

També us podeu descarregar el comprovant fent clic al botó de més avall.

IMATGE
SAMARRETA

Talla S - Ample 50 cm. Llarg 64 cm.
Talla M - Ample 53 cm. Llarg 67 cm.
Talla L - Ample 56 cm. Llarg 70 cm.
Talla XL - Ample 59 cm. Llarg 73 cm.
Talla XXL - Ample 62 cm. Llarg 76 cm.
Talla XXXL - Ample 65 cm. Llarg 79 cm.
2.jpg
marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
Tretze_fotos_PETIT.jpg

NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 


De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.

L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.


L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :

Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.rellsa@reus.cat cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".