CAMINADA_LaMarato_2_edited_edited.jpg

CAMINADA POPULAR PER LA MARATÓ DE TV3

BUM BUM: La Marató sempre batega

Arriba una nova caminada per La Marató. En aquesta edició dedicada a la salut cardiovascular.

Les malaties cardiovasculars, que inclouen les que afecten el cor i el sistema vascular, artèries i venes, són la principal causa de mort als països desenvolupats: segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials. Aquestes xifres de mortalitat se sumen al seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependència, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molts elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

 

INFORMACIÓ DE LA CAMINADA

Dia de la caminada:   diumenge , 11 de desembre de  2022

Hora de sortida:  10:00 hores

2 RECORREGUTS

Tipus de recorregut:  Mixte -  Asfalt/ciment i Terra

Recorregut llarg de  10 Km quilòmetres

Recorregut curt de 5,5 Km quilòmetres

Lloc de sortida i arribada : Plaça Anton Borrell (Avinguda de Sant Jordi) REUS

UBICACIÓ: https://goo.gl/maps/UKP5KbJvi61XH1ek7

Recorregut:   Trobareu tot el recorregut senyalitzat. (fes clic aquí per veure el recorregut)

 

Avituallament:  Servei d'avituallament a l'arribada per tots els participants

 

​Com puc inscriure'm?  Podeu fer la inscripció en l'apartat inscripcions d'aquesta mateixa web

Quant costa  la inscripció?  La inscripció per la caminada és gratuïta.

marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
RELL-2t.jpg
 

INSCRIPCIONS

NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 


De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.

L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.


L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :

Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.rellsa@reus.cat cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".