© 2020 by Tretzesports - Reus Esport i Lleure

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Dia de la caminada:  8 de març de 2929

Hora de sortida de la Caminada: 09.30 hores

Lloc:  Plaça del Mercadal

Lloc d'arribada: Plaça Mercadal

 Es recomana portar aigua.

Avituallament líquid i sòlid a l'arribada

 

2 Recorreguts :   

Si voleu veure els recorreguts cliqueu aquí

www. associaciosuperat.wordpress.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Som una associació sense ànim de lucre amb un grup de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, familiars i amics amb una  psicòloga i psicoterapeuta referent amb ganes de tirar endavant tota una sèrie de projectes per visibilitzar i normalitzar el TEA. 

El Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu. El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte.

L’Associació Supera’t de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista i les seves famílies de Reus té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesevolupament i les seves famílies. Així com de tot el seu entorn (escola,feina,societat en general...) donant a conèixer la condició autista per tal d’aconseguir una normalització i plena inclusió a la societat. Ajudant d’aquesta manera a superar les dificultats en que es puguin trobar en el seu dia i  on hi tenen una superació i lluita constant.

Per tal de fer-ho possible tenim tota una sèrie de projectes un dels quals és potenciar i fomentar l’esport, ja que esdevé terapèutic per a les persones amb TEA. 

 

Des de Supera’t volem agrair a tot l’equip de Reus Esport per la vostra implicació amb les diferents entitats i ajudar-nos a visibilitzar i normalitzar la diversitat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now