top of page
CAMINADA_LaMarato_2_edited_edited.jpg

CAMINADA POPULAR 
en benefici de l'Associació Salut Mental Dr.Tosquelles

La Regidoria d’Esports, Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports, organitzen aquesta nova caminada popular el proper 10 de juny. Amb dos recorreguts: un llarg d’11 km i un curt de 4 km. 

Amb sortida i arribada al Pavelló Olímpic Municipal de Reus (carrer Mallorca), a les 18:30h.  L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles té com a missió fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies.

INFORMACIÓ DE LA CAMINADA

Dia de la caminada:  dissabte, 10 de juny de 2023

Hora de sortida de la caminada:  18:30 hores 

Lloc de sortida de la caminada: Pavelló Olímpic Municipal de Reus

Ubicació del lloc de sortida: https://goo.gl/maps/LRQb97C8eGcdZQjdA 

Lloc d'arribada: Pavelló Olímpic Municipal de Reus

Ubicació del lloc d'arribada : https://goo.gl/maps/LRQb97C8eGcdZQjdA 

1 RECORREGUT

Tipus de recorregut:  Mixte -  Asfalt/ciment i Terra

Recorreguts de 11 km i de 4 km.

​Recorregut: Trobareu tot el recorregut senyalitzat. (fes clic aquí per veure el recorregut)

 

Avituallament:  Servei d'avituallament a l'arribada per tots els participants

 

​Com puc inscriure'm?  Podeu fer la inscripció en l'apartat inscripcions d'aquesta mateixa web

Quant costa la inscripció? La inscripció per la caminada és gratuïta.

marca_clubs-26_+petit.jpg
ajuntament reus.jpg
RELL-2t.jpg
inscripcions

INSCRIPCIONS

Info inscripció: Quan es fa una inscripció gratuïta el sistema no envia comprovant d'aquesta. Us la podeu descarregar fent clic al botó de més avall.

NOTA INFORMATIVA PER ALS ASSISTENTS A LES CAMINADES POPULARS  RUTES REUS 


De conformitat amb allò que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li informem que les seves dades personals que ens proporcioni, així com la seva imatge seran incloses als tractaments de REUS ESPORT I LLEURE, S.A. i les empreses col·laboradores en el esdeveniment, amb la finalitat de promocionar aquest acte per els mitjans de comunicació habituals de les empreses identificades, sempre i quan vostè no ens manifesti el contrari.

L’informem que les inscripcions a les Caminades Populars Rutes Reus” serà gestionada per l’entitat col·laboradora Tretzesports, a traves de la seva pàgina web a la qual serà redirigit.


L’única excepció i limitació seran d’aquelles utilitzacions que pugin atemptar al Dret de l’Honor en els termes previstos per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de Protecció Civil al Dret de l’Honor, la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i en el seu cas, oposició, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça :

Carrer Mallorca, nº 1 - 43205 REUS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd.rellsa@reus.cat cat indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

bottom of page